CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 22 dies (6809 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
26-09-2019-Incendi d'alt risc en una planta química de Rouen, a França |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Incendi d'alt risc en una planta química de Rouen, a França
2019-09-26 (1/1) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

S'han confinat els habitants en un radi de 500 metres per precaució i la policia alerta de "risc de contaminació" del Sena

https://www.ccma.cat/324/incendi-dalt-ri sc-en-una-planta-quimica-de-rouen-a-fran ca/noticia/2950471/

Un gran incendi crema des d'aquesta matinada en una planta química de Rouen, al nord-est de França. Es tracta d'una fàbrica considerada perillosa i les autoritats franceses han confinat els habitants en un radi de 500 metres de la planta com a mesura de precaució. També s'han tancat 13 escoles per evitar riscos.

De moment no hi ha constància de cap víctima i 200 bombers treballen per controlar el foc. Una espessa columna de fum negre és visible a diversos quilòmetres de distància.

La policia alerta de "risc de contaminació" del Sena. La prioritat dels serveis d'emergència és "protegir els productes perillosos" que es troben encara a la planta.






El foc ha començat a quarts de tres de la matinada en una planta de la companyia Lubrizol, situada a només 3 quilòmetres del centre històric de la ciutat normanda. El foc no està extingit, i la columna de fum, molt espessa i amb una forta pudor, es continua elevant damunt la fàbrica.






Les autoritats han informat que el material que es crema té presència d'hidrocarburs i que no s'hi detecten element tòxics. S'han mobilitzat 60 dotacions de bombers, i s'espera l'arribada de més reforços.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[422] http://Rouen.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.223.125.219 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis